KAPAT
Univis Logo





Bilişimin İlk 500’ü Açıklandı

Bu yıl 20. Kez düzenlenen Bilişim 500 Araştırması ile hazırlanan liste yayınlandı. Farklı kategorilerden oluşan listede, Univis olarak kendi kategorimizde 11. Sırada yerimizi aldık.

Bilişim konusunda hizmet veren firmaların değerlendirildiği Bilişim 500 araştırması, teknoloji konusunda öncü firmaları listeliyor. Bu yıl 20. Kez düzenlenen Bilişim 500 araştırması genel ve alt kategorilerde şirketleri değerlendirdi. Univis olarak Şirket Entegratörü ve İş Ortağı Gelirine göre ilk 20 şirket arasında, 11. Sırada yerimizi aldık. Genel sıralamada ise geçtiğimiz yıla göre 14 puan yükselerek, 347. Sırada yer aldık.

Konuyla ilgili konuşan Satış Müdürümüz Türker Torucu “BT hizmetleri günümüz şirketleri için kritik süreçlerin başında geliyor. Bir şirketi Bilgi Teknolojilerinden bağımsız düşünmek mümkün değil. Bu kritik süreçte, şirketlerin verimliliğini artırmak ve destek ihtiyaçlarında yanlarında olmak için 2014 yılında yola çıktık. Bugün şirketlere “Yenilikçi BT Çözümleri” sunarak, desteğin de ötesinde birçok süreçte operasyonlarını dijitalleştiriyoruz. Bu başarıda Univis Ekibi başta olmak üzere, değerli iş ortaklarımız ve tabii ki bize güvenen müşterilerimizin de payı var. Hepsine çok teşekkür ederiz. Bu motivasyon ile çalışmaya ve Yenilikçi BT Çözümleri sunmaya devam edeceğiz” diyerek başarıyı paylaştı.  

WhatsApp Hızlı İletişim