KAPAT
Univis Logo





En Hızlı Büyüyen İlk 10 Bilişim Şirketi Arasında Yerimizi Aldık

Her yıl BThaber tarafından yapılan Bilişim 500 Araştırması 2019 verileri açıklandı. Farklı kategoriler altında yapılan değerlendirmeler sonucunda, Univis olarak büyük bir başarıya imza atarak son bir yılda en hızlı büyüyen bilişim şirketleri sıralamasında 4. olarak yerimizi aldık. 

Bu sene Bilişim 500 Ödül Töreni yaşadığımız pandemi sebebi ile ilk kez dijital ortamda gerçekleşti.  Ödül töreni ardından genel ve alt kategorilerde değerlendirilen teknoloji şirketleri araştırmasının sonuçları açıklandı. Sıkı çalışma ve başarının taçlandırıldığı araştırmada, Univis olarak gelişimimiz net bir şekilde sayılara yansımış oldu. Genel sıralamada 2018 yılına göre 139 puan öne çıkarak 208., Sistem Entegratörü ve İş Ortağı değerlendirmesinde ise önceki yıla göre 29 puan yükselere 65. sırada yer aldık. İzmir’in İlk 10 Şirketi listesine de 6. sıradan giriş yaparak bizim için özel olan bu kategorinin gurununu yaşadık.

Satış Müdürümüz Türker Torucu “Günümüz koşulları ve gelecek, şirketler için BT çözümlerinin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Gelişen teknoloji ışığında entegre ve dijital ortamda yürütülen iş süreçleri firmaların verimliliğini ve üretkenliğini artırıyor. Biz de Univis olarak 2014 yılından beri bilgi ve deneyimimizin üstüne katarak ilerliyoruz ve müşterilerimize Yenilikçi BT Çözümleri sunuyoruz. Son bir yılda alanında en hızlı büyüyen 4. şirket olmak bizi gururlandırdı. BThaber’in her yıl gerçekleştirdiği bu araştırma sayesinde hem sektörün durumunu görmüş oluyor hem de başarının somutlaşması ve taçlandırılması ile de motive oluyoruz.  Gerçekleştirdiğimiz her projede müşteri memnuniyetini sağlamak ve değer katmak tüm ekibimizin ana hedeflerinden, özverili çalışmamızın aldığı bu karşılığın ve büyümemizin devamlı olacağına inanıyorum. Bu başarıda başta tüm Univis ekibi olmak üzere, yanımızda olan iş ortaklarımız ve değerli müşterilerimizin payı büyük, teşekkür ederim.” diyerek konu ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Bilişim500 listesine ulaşmak için tıklayınız.

WhatsApp Hızlı İletişim