KAPAT
Univis Logo





7 Yılda En Hızlı Büyüyenler Arasında Yerimizi Aldık

Türkiye’nin teknoloji merkezi olma yolunda hızla ilerleyen İzmir’de başarılı teknoloji şirketleri arasında yerimizi aldık. Bilgi teknolojileri alanında yenilikçi çözümlerimiz ile, Bilişim 500 | İlk Beşyüz Bilişim Şirketi Araştırması’nda Türkiye’nin en hızlı büyüyen dördüncü şirketi olurken, İzmir’in ise ilk 10 teknoloji şirketi arasında yer aldık. Sistem Entegratörü ve İş Ortağı kategorisinde önceki yıla göre 29 puan yükselerek 65. sıraya yerleştik, 2021’de Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 3 bilişim şirketi arasına girmeyi hedefliyoruz.

“Teknoloji artık tercih değil zorunluluk”

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Univis Genel Müdürümüz Merthan Kaleli, kısa sürede kaydettiğimiz başarıdan gurur ve mutluluk duyduğunu belirtti. Kaleli, “Her birini ihtiyaç analizleri doğrultusunda kuruma özel geliştirdiğimiz projelerle şirketlerin dijital dönüşüm yolculuğuna destek oluyoruz. Özellikle içinde bulunduğumuz zorlu pandemi koşulları, teknoloji yatırımlarının ve BT çözümlerinin şirketler için artık bir tercih değil zorunluluk olduğunu net bir şekilde ortaya koydu. Univis olarak biz de yenilikçi teknolojilerin yanı sıra uzman ve özverili bir ekiple, müşterilerimizin iş süreçlerine değer katmak için çalışıyoruz. 7 yılda sürdürülebilir bir büyüme ivmesi yakaladık. 2021 hedefimiz ise istikrarlı gelişimimizi sürdürerek Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 3 bilişim şirketi arasına adımızı yazdırmak ve ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek.” dedi.

Arkamızda 30 yıllık deneyimin rüzgarı var

Hikayemiz kardeş kuruluşumuz Univera Kurumsal Teknoloji Çözümleri’nin 1992’de kurulmasıyla başladı. Merthan Kaleli, “Univis de yazılım çözümlerinin tamamlayıcısı donanım ürün ihtiyaçları konusundan geniş kapsamlı projelere imza atıyor. Aslında hikayemiz Univera ile birlikte başladı. Uzun yıllar Univera çatısı altında bilişim destek hizmetleri verdik. 7 yıldan bu yana ise Univera’nın uzun yıllara dayanan tecrübesi ve Univis’in yenilikçi yaklaşımı ile birçok sektöre BT çözümleri sunuyoruz. Arkamıza 30 yıllık deneyimin rüzgarını alarak donanım, teknik servis ve sarf malzemeleri konularında hizmet veriyor, müşterilerimizin güncel teknolojileri kullanarak ilerlemelerine destek oluyoruz. Yenilikçi BT çözümlerimizle müşterilerimizindijital dönüşümünde aktif bir rol üstlenmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Hızlı İletişim